WIE ZIJN WE VACATURES STAGES-THESIS CONTACT ANDERE SITES   ENGLISH
Technicolor Delivery Technologies Belgium (Edegem/Antwerpen, vroeger ook bekend als Thomson Telecom Belgium) maakt deel uit van de internationale groep Technicolor, die diensten, producten, oplossingen en technologieŽn levert aan de media- en entertainmentindustrie. Het bedrijf focust op de snel groeiende digitale mediamarkt.

Technicolor is wereldleider in de ontwikkeling van "quadruple play" diensten (video, voice, data, mobile).

Als wereldleider op het vlak van DSL-gateways en multiple-play-toepassingen ontwikkelen we de meest geavanceerde toepassingen voor ons uitgebreid gamma aan DSL-producten. Voice-over-IP-toepassingen, mediasharing in het thuisnetwerk, geÔntegreerde firewalls, gemakkelijk te installeren wizards en content-filtering-software zijn slechts enkele kenmerken die onze gateways tot de beste in hun soort maken.

In onze Belgische afdeling zijn de wereldwijde Business Management en R&D-activiteiten voor de breedbandgateways gehuisvest, zowel voor de residentiŽle markt als voor KMO's. Tevens helpen we telecomoperatoren over de hele wereld om de integratie tussen mobiele en vaste netwerken vlot te laten verlopen.

We verdelen onze gateways vooral via operatoren en service providers, onder wie British Telecom, France Telecom, KPN, Telefonica, Teliasonera en Telenor, en eveneens via distributeurs.

Naast de opbouw van een Chinees R&D center (Beijing), hebben we ook in BelgiŽ (Edegem/Antwerpen) onze R&D-capaciteit versterkt. Hierdoor behouden we de mogelijkheid om te werken aan state-of-the-art technologieŽn en geavanceerde projecten.

Vandaag helpen wij onze klanten over de hele wereld vanuit onze 2 R&D sites, zodat we 24/24 op de meest kostefficiŽnte wijze kunnen tegemoetkomen aan de noden van onze klanten.

Laatste update: 19 januari 2018


Legal Privacy   (c) 2009-2018 Technicolor Delivery Technologies Belgium
All Rights Reserved