WIE ZIJN WE VACATURES STAGES-THESIS CONTACT ANDERE SITES   ENGLISH
Onze vacatures

Aangezien zelfs de meest geavanceerde technologie start met iemand die een idee heeft dat omgezet wordt in een product, zijn wij constant op zoek naar getalenteerde medewerkers voor ons R&D-center in BelgiŽ. Mensen met passie voor excellentie en innovatie kunnen bij ons terecht. We zijn een dynamisch bedrijf en willen onze leidinggevende positie in de wereld behouden. Ook jij kunt deel uitmaken van ons winnend team!

Wij bieden je een positie in een jonge, dynamische en internationale omgeving waar ruimte is voor ambitie en initiatief. Een no-nonsense cultuur, waarin je jezelf kan bewijzen in de verschillende projecten waaraan je deelneemt. Tegelijkertijd kom je terecht in een flexibele omgeving waar het perfect mogelijk is om werk en privť te combineren, en waarin met zorg wordt omgegaan met de werknemers. Je krijgt reŽle doorgroeimogelijkheden en de kans om regelmatig opleidingen te volgen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we minstens even belangrijk als professionele ontwikkeling.

We hebben momenteel geen vacatures.
Ons aanbod

We bieden een competitief salarispakket aan bestaande uit een bedrijfswagen, gratis DSL-connectie, maaltijdcheques en hospitalisatie- en groepsverzekering. Daarnaast biedt onze op hightech en innovatie georiŽnteerde organisatie heel wat carriŤremogelijkheden.

Onze flexibele werktijden helpen je bovendien om je balans werk-privť te beheersen. Je hebt recht op 20 betaalde vakantiedagen naast de officiŽle feestdagen. Door het systeem van arbeidsduurvermindering heb je recht op 8,5 extra vakantiedagen. Als je van onze flexibele werkuren gebruik maakt, kan je ook nog 7,5 extra vakantiedagen nemen. Na elke 5 jaar ononderbroken dienstjaren bij Technicolor heb je bovendien recht op 1 extra vakantiedag.

Als innovatieve speler moedigen we bovendien persoonlijke ontwikkeling aan. Deel uitmaken van onze ambitieuze teams helpt jou om diverse opportuniteiten te exploreren. Training zal bovendien voorzien worden indien dit nodig is om jou te helpen in je groei en de ontwikkeling van jouw talent.

Spontane sollicitaties:

Wij zijn op zoek naar zowel jonge als ervaren IT'ers en ingenieurs met een passie voor Telecom. In de nabije toekomst zoeken we naar LTE embedded software development engineers.
Wens je een spontante sollicitatie te sturen? Dat kan! Zend je CV en motivatie naar

Edgmrecruitment@technicolor.com


We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Legal Privacy   (c) 2009-2018 Technicolor Delivery Technologies Belgium
All Rights Reserved